EAAGMk8SPBzsBO35k56YjOXrGJgYxgVN5OkI96rFYe6ZCrWUaUke8FrfZCxhGQIndSvTRsSfxgKSgGGkB7JfmPYvablZAz3ZAZAxO4Sqi9E9997dzPwju6Pb2d8UDFdvIIwVI1Tp9bgIGeIUFMf9zncXt21Q7F0aPQO3zU7m0UZC7gsR1i3jBIE2HAuwZB1tuRZAGRwZDZD

Fareleri uzak tutmak artık çok kolay

Fareleri uzak tutmak artık çok kolay

Kovmatik, fareleri öldürmeden de etkili şekilde mücadele edilebileceğini gösteriyor.

Kemirgenlerin yuvalanma ve beslenme yerlerini tespit etmek gerekir. Bu tespit içinde önemli olan bazı detaylar söz konusudur. Özellikle fareler belirsiz bir iz bıraktıklarından dolayı genellikle gözden kaçan her türlü alanın kontrol edilmesi gerekir. Yani örnek olarak, bina içerisinde bulunan çatı ve tavan araları, duvarda görülen delikler, pervaz araları ya da yağmur suyu boruları gibi yerlerin kontrol edilmesi gerekir. Bina dışında kalan alanlarda da çöp kovalarının yakınları, toprak yığınları, su kanalları ya da saman yığınları gibi yerleri kontrol edebilirsiniz. Kemirgen canlılar son derece kurnaz yapıya sahip canlılardan ibarettir. Fare kovucu seçeneklerini de değerlendirerek ideal çözümler elde etmeniz mümkün olacaktır. Ayrıca fareler, geçişlerini engellemek için alınabilecek pek çok önleme karşı yeniden bina içlerine girebilmek adına yeni yollar keşfetmektedir. Su borularından tırmanabilen bu canlılardan kurtulmak için Kovmatik cihazları tercih edebilirsiniz. Bu cihazlar kesinlikle sonuç sağlayacaklardır.
FARELER NERELERDE YUVA YAPAR?
Cambaz örneği gibi iki duvar arasında yer alan bir ipin üstünde yürüyebilecek niteliklere sahiptir. Bu yöntemleri keşfedebilmek adına özellikle derilerinden çıkan yağlı izler tespit edilebilir. Aslında unutulmaması gereken bir diğer konu da kemirgenlerin yiyecekler kadar suya da ihtiyaç duymalarıdır. Bu sebepten dolayı su kaynaklarının civarının da son derece iyi bir şekilde kontrol edilmesi gerekir. Bütün bu uğraşlar neticesinde tespiti yapılan yuvalarının da asla bozulmaması gerekir. Zira hemen civar bir noktada tekrardan yuvalanma sonucunda izlerini kaybetmeniz mümkün olabilir. Kültürel açıdan da mücadele sergileyebilirsiniz.
KOVMATİK Fare kovucu seçeneklerinin bu doğrultuda geniş alternatifler sunması son derece ideal olacak ve beklentileri karşılayacaktır. Ambar sıçan ve farelerine ait olan deliklerin camlı ve kömür tozu bulunan harçla sıvanıp kapatılması gerekir. Su ve besin kaynaklarını sıçan ve farelerin yararlanamayacakları bir hale getirmek de son derece önemlidir. Zemine yakın olan pencereler, havalandırma boşlukları, su ve lağım borularının ağız kısmının kafes telle kapatılması da uygulayabileceğiniz diğer bir yöntemdir.
Tüm bunların yanı sıra fiziksel mücadele göstermek de mümkün olabilir. Bunlardan biri de kapanla yakalamaktır.  Eğer düşük oranda yoğunluğu varsa, birkaç gün süreyle çok fazla sayıda kapan kurup mücadele etmeniz mümkündür. Kapanların farelerin geçtikleri yollara ve duvarlara yakın şekilde konulması da gerekli görülen bir diğer husustur. Fare kovucu kovmatik yöntemlerini de uygun görmeniz halinde tercih edebilirsiniz.
Kovmatik sonik ve ultrasonik cihaz alternatifleri bu doğrultuda kesinlikle işinize yarayacak sonuçlar doğuracaktır. Bu sonuçlardan da memnun kalmanız kaçınılmaz bir gerçektir. Tamamıyla doğal bir yapıya sahip olmasının yanı sıra ilaç içermeyen özelliğiyle de tercih sebebi haline gelmiştir. Ayrıca farelerle kimyasal mücadelelerin sağlandığı da görülebiliyor. Bu canlıların kimyasal savaşında genel itibariyle antikoagulant ve çinko fosfür etkili rodentisitler ile hazırlanmış zehirli yemleri tercih edilebiliyor.
Fare Kovucu ürünler için Kovmatik ana sayfasına gidebilirsiniz. Ürünleri www.e-cokucuz.com dan temin edebilirsiniz.
Kovmatik Danışma Hattı 0850 390 12 21

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.